Nominatie Abbas Shahim voor The Other Businessman

07 december 2011 Consultancy.nl

Abbas Shahim, partner bij  Atos Consulting, is een van de zes genomineerden voor de verkiezing The Other Businessman / The Other Manager 2011. De winnaar mag zich een jaar lang de beste 'multiculturele ondernemer/manager' van Nederland' noemen. Op zaterdag 10 december 2011 wordt de uiteindelijke winnaar bekendgemaakt.

De verkiezing wordt sinds 2006 georganiseerd door The Other Network (TON), een multiculturele businessclub voor succesvolle ondernemers, managers en professionals die geloven in de kracht van diversiteit. De verkiezing eert multiculturele entrepreneurs/managers die hun dubbele cultuur als kracht gebruiken voor hun succes en door hun deelname aan deze verkiezing de gangbare perceptie van multicultureel ondernemerschap in Nederland positief beïnvloeden.

In 2009 won de directeur van Conclusion Future Infrastructures Technologies, Murat Kiran, de award The Other Businessman.

Over Atos Consulting partner Abbas Shahim
Abbas Shahim is als partner werkzaam bij Atos Consulting waar hij verantwoordelijk is voor de IT & Risk Management-praktijk. Abbas is daarnaast vice-voorzitter van ISACA Netherlands Chapter en is associate professor en director of studies aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij heeft in de afgelopen jaren verschillende artikelen en boeken gepubliceerd. Shahim heeft meer dan 15 jaar ervaring in de adviesbranche - in 1996 begon hij zijn consulting carrière bij KPMG als Junior Consultant, waar hij werkte in de IT Advisory tak van KPMG. Sinds 2008 is hij werkzaam voor Atos Consulting.

Nieuws