Archstone Consulting wint Hyperion BPM award

22 februari 2007 Consultancy.nl

Archstone Consulting heeft de ‘Partner of the year’ award in ontvangst genomen van Hyperion, marktleider op het gebied van Business Performance Management-software. De ‘Partner of the year’ award wordt toegekend aan de partner waarmee Hyperion het afgelopen jaar het meest succesvol heeft samengewerkt. Hyperion vergelijkt partnering met het hebben van een relatie: het draait om respect, vertrouwen, open communicatie en professioneel met elkaar omgaan.

In Nederland werken Archstone Consulting en Hyperion sinds 2005 samen aan verschillende projecten voor onder andere Sara Lee, Campina, Friesland Foods en Sigmakalon. De projecten behelzen meestal financiële consolidatie, rapportage en business planning processen. De consultants van Archstone Consulting hebben een sterke klantfocus en veel expertise op het gebied van Hyperion-projecten en bieden de klant één loket.

“De waardering die Hyperion met deze award uitspreekt, is wederzijds. We zien deze award als erkenning voor ons werk en bevestiging van het goede contact dat we onderling hebben. We zijn er trots op deze award te mogen ontvangen van een sterke partij als Hyperion,” aldus Tom Velema, Principal and Benelux Practice Leader bij Archstone Consulting. Marco van der Kooij, director bij Archstone Consulting, nam de ‘Partner of the year’ award namens het adviesbureau in ontvangst.

Over Archstone Consulting
Archstone Consulting is consultancybureau dat zich met name richt op strategisch advies en bedrijfsproces optimalisatie. Het adviesbureau levert diensten met name binnen de sectoren consumentenproducten, retail, life sciences, manufacturing en services. Het hoofdkantoor van Archstone Consulting is gevestigd in Stamford en het heeft vestigingen in Amsterdam, Chicago, Londen, New York, San Francisco en Toronto. Eind 2005 opende Archstone Consulting haar kantoor in Almere.

Nieuws