Archstone adviseur Jos Brouwer naar Partake Consulting

04 september 2008 Consultancy.nl

Partake Consulting heeft Jos Brouwer (42) aangesteld als senior adviseur. Brouwer gaat het Financial Reporting Solutions team versterken en zich in het bijzonder richten op het verbeteren van (management) rapportageprocessen. Hiervoor was Brouwer werkzaam bij Archstone Consulting.

Archstone Consulting heeft eind 2005 een kantoor geopend in Nederland.

Brouwer is een bekende speler op de markt van Enterprise Performance Management. Al sinds 1990 is hij actief op het gebied van managementinformatie. Zo heeft hij vele managementinformatiesystemen van grote multinationals vorm gegeven. Als medeontwerper van Oracle Hyperion Financial Management heeft hij een brede blik gekregen op de informatiebehoefte van C-level management.

Over Partake Consulting

Partake Consulting adviseert over de mogelijkheden, de toepassingen en het gebruik van consolidatiesystemen, managementinformatiesystemen en financiële rapportagesystemen en implementeert deze systemen. Partake Consulting adviseert meer dan 200 grote corporates in Europa, waaronder 50% van de AEX-genoteerde fondsen. Partake Consulting heeft kantoren in Parijs, Brussel, Dusseldorf en Utrecht.

Nieuws

Meer nieuws over