Anne van Eldonk wordt Associate Partner bij Fakton

20 oktober 2009 Fakton

Anne van Eldonk is per oktober 2009 benoemd tot Associate Partner bij vastgoedadviesbureau Fakton financiële vastgoedregisseurs. Van Eldonk wordt volgens planning per 1 januari 2011 partner bij het adviesbureau.

Anne van Eldonk MRE (1974) is afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven en de Amsterdam School of Real Estate (Master of Real Estate). Zij heeft 6 jaar gewerkt bij adviesbureau Twynstra Gudde op het gebied van Corporate Real Estate en gebiedsontwikkeling. Sinds 2004 houdt zij zich bij Fakton bezig met advisering en financieel procesmanagement in gebiedsontwikkelingsprocessen in opdracht van publieke en private partijen of een combinatie van beiden. Daarnaast doceert Anne aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam (Master of City Development).

Over Fakton

Fakton werkt als financieel regisseur voor tal van opdrachtgevers. Zowel overheden, marktpartijen, als individuele eigenaar/gebruikers maken gebruik van de diensten van Fakton. Op basis van hun fundamentele kennis van waardering van grondexploitaties en exploitaties van verschillende vastgoedcategorieën en de financieringsmarkt, bedenken ze voor hun klanten op maat gesneden financiële constructies, realiseren ze deals en betrekken kapitaal.

Nieuws

Meer nieuws over