Alvarez & Marsal Director wordt partner bij Grant Thornton

12 oktober 2009 Grant Thornton

Accountancy- en adviesorganisatie Grant Thornton heeft per 11 augustus Matthieu Tak (39) aangesteld als partner. Voor zijn overstap naar Grant Thornton was Tak Senior Director bij het mondiale bureau voor crisismanagement Alvarez & Marsal in Londen. Door deze benoeming heeft Grant Thornton nu in totaal 53 partners.

Tak versterkt de gelederen van Grant Thornton Specialist Advisory Services op vestiging Amsterdam op het gebied van restructuring & performance improvement. Specialist Advisory Services is de financial advisory tak van Grant Thornton.

“Als teamleider restructuring & performance improvement houd ik mij samen met mijn team bezig met financiële en operationele reorganisaties, herstructureringen en business reviews, zowel voor ondernemingen als voor kredietverstrekkers en investeerders,” aldus Tak.

Bancaire achtergrond
Tak heeft meer dan twaalf jaar ervaring op het gebied van finance, internationaal cash management, M&A en herstructureringen in diverse senior bancaire en adviserende functies. Hij heeft zijn expertise opgedaan als adviseur en manager voor uiteenlopende cliënten, van beursgenoteerde multinationals tot familiebedrijven, in sectoren als voedingsmiddelen, automotive, dranken, informatietechnologie, productie en bouw in Europa en het Midden-Oosten.

Over Matthieu Tak

Tak startte zijn carrière als bankier bij Rabobank International en vervolgens bij Lloyds TSB waar hij onder meer de Business Support Unit for International Banking in Europa en het Midden-Oosten leidde.

Nieuws