A&M oprichter Bryan Marsal treedt terug als topman

22 maart 2012 Consultancy.nl

Bryan Marsal, de mede-oprichter van Alvarez & Marsal (A&M), treedt terug als Chief Executive Officer van het adviesbureau. Hij wordt per direct opgevolgd door John Suckow, de huidige president van A&M. Naast zijn rol als CEO was Marsal ook de Lead Partner van de Lehman Brothers account. Marsal blijft wel als ‘Senior Adviseur’ betrokken bij de belangrijkste projecten van A&M.

Alvarez & Marsal, opgericht in 1983 door Tony Alvarez II en Bryan Marsal, is in de afgelopen drie decennia uitgegroeid tot grootste restructuring adviesbureau ter wereld. A&M heft meer dan 1,5000 adviseurs in dienst verspreid over circa 40 kantoren in Noord Amerika, Europa, Azië, Latijn Amerika en het Midden-Oosten.

Lehman Brothers
Alvarez & Marsal heeft wereldwijd veel bekendheid verkregen door haar rol in de herstructurering van Lehman Brothers na het faillisement van september 2008. Inmiddels heeft het consultancykantoor meer dan een half miljard (€500 miljoen) verdiend aan consultancy fees sinds het is aangesteld. In de afgelopen vier jaar hebben gemiddeld continu tussen 150-200 consultants van het adviesbureau gewerkt aan circa 20 verschillende projecten.

Nieuws