Allard Goldschmeding naar CFO praktijk van Archstone

20 februari 2008 Consultancy.nl

Operations en finance adviesbureau Archstone Consulting heeft Allard Goldschmeding aangesteld als Associate Principal van de CFO-adviespraktijkgroep voor Europa. Goldschmeding zal vanuit het kantoor in Almere een sleutelrol hebben bij de expansie van de adviesdiensten voor financieel management van het adviesbureau.

Allard Goldschmeding gaat in zijn nieuwe functie nauw samenwerken met Tom Velema (hoofd Finance advies) en Mark Schmeling (hoofd CFO-advies). Archstone Consulting is sinds eind 2005 actief op de Nederlandse markt.

CFO van Sara Lee Household & Body Care

Goldschmeding heeft ruim 16 jaar ervaring in de bedrijfstak in, specifiek op het gebied van fusies en overnames en financiële diensten. Voor zijn indiensttreding bij Archstone Consulting werkte hij voor Sara Lee International als financieel directeur van de Household & Body Care business unit. Daarnaast was hij betrokken bij talloze overnames en ontmantelingen in Europa, Brazilië, de VS, de Filipijnen en Australië, en bij de integratie van bedrijven na de fusie. Hij heeft een diepgaande kennis van financiële activiteiten, zoals bedrijfsinformatie, shared services, reorganisatie van financiële processen, implementaties in het kader van de SOX-wet (financiële verslaglegging en verklaring van de SFO), uitbesteding van backofficefuncties en verbetering van resultaten. 

Reactie van Allard Goldschmeding

"Mijn aanstelling bij de CFO-adviespraktijkgroep van Archstone Consulting in Europa is erg opwindend", aldus Goldschmeding. "Hoewel ik in de loop der jaren heb gewerkt met veel adviesbureaus, zijn er weinig bedrijven die oplossingen bieden gericht op uitvoering bij de klant op het niveau en met de focus van Archstone."

Reactie van Tom Velema

"Wij zijn zeer gelukkig dat Allard lid wordt van de leiding van onze praktijkgroep voor CFO-advies in Europa", aldus Tom Velema. "Hij zal met onze klanten de unieke kennis delen die hij heeft opgedaan bij het runnen van de financiële afdeling van grote multinationals. De ruime ervaring die hij daarbij heeft opgedaan, zal ons helpen bij de expansie van ons internationaal klantenbestand en onze relaties als de vertrouwde adviseur."

Over Allard Goldschmeding
Allard Goldschmeding heeft een MBA-diploma behaald aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en een bachelordiploma in marketing van de Arnhem Business School.

Nieuws

Meer nieuws over