Alexandra Kloos en Katja Woerdman in dienst bij VODW

29 maart 2012 Consultancy.nl

Strategie en marketing adviesbureau VODW heeft twee nieuwe adviseurs in dienst genomen. Alexandra Kloos versterkt de adviestak van VODW en Katja Woerdman sluit zich aan bij de Interim Marketing Professionals afdeling.

Alexandra Kloos
Alexandra Kloos is per 1 maart gestart als consultant binnen de adviestak. Alexandra is afgestudeerd in Marketing en Business Administration aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en was hiervoor werkzaam als Manager Product Ontwikkeling voor Herôme & KOH Cosmetics. Tijdens haar studie was ze voorzitter van Marketing Associatie Amsterdam en heeft ze ook bijgedragen aan het organiseren van de Dutch Marketing Thesis Award.

Katja Woerdman
Katja Woerdman heeft per 1 februari de tak Interim Marketing Professionals versterkt. Na haar studie technische bedrijfswetenschappen aan de Rijksuniversiteit Groningen is Katja als consultant binnen IT Advisory bij KPMG aan de slag gegaan. Na circa twee jaar bij het Big Four kantoor maakte Katja de overstap naar KPN waar zij heeft gewerkt bij Het Net, KPN Internet & Telefonie en KPN Glasvezel.

Nieuws

Meer nieuws over