Alexander Loudon Senior Projectleider bij Turner

03 maart 2011 Turner

Alexander Loudon (36) is als senior projectleider begonnen in de Sales Excellence practice bij organisatieadviesbureau Turner. Loudon is gespecialiseerd in de realisatie van doorbraken in sales en marketingprocessen. Loudon is thoughtleader op het gebied van sales excellence. Hij publiceert en spreekt regelmatig over commerciële strategie. Loudon schreef ondermeer het boek ‘Verbeter je sales". Implementatie van vernieuwing van de commerciële strategie van bedrijven is zijn vak. Hij is afkomstig van Capgemini Consulting. Hiervoor werkte hij 10 jaar in marketing & sales bij o.a. Dell. 

Turner houdt zich bezig met het duurzaam realiseren van prestatieverbeteringen van organisaties en de mensen die er werken. Met drie formules, organisatieadvies, bestuursadvies en interim management, staat het team van Turner voor "echt in resultaat". Sales Excellence is een van de Turner practices.

Over Turner

Turner is er voor strategie implementatie en werkt voor organisaties en mensen die hun prestaties willen verbeteren en hun betekenis willen vergroten. Turner is gevestigd in Leusden en biedt diensten aan op het gebied van organisatieadvies, bestuursadvies en interim management. Bij Turner werken meer dan 50 gedreven consultants met hoofd en hart aan strategie-implementatie vanuit drie formules: Organisatieadvies, Bestuursadvies en Interim management. Echt in verandering, echt in resultaat!

Nieuws