Jip Samhoud van adviesbureau &samhoud in Sprout 25

30 juni 2011 Consultancy.nl

Op vrijdag 24 juni presenteerde Sprout de zesde editie van de Sprout 25. De Sprout 25 omvat volgens het blad de "25 meest veelbelovende ondernemers onder de 25 jaar", bestuurders van bedrijven met omzet van tonnen en soms zelfs miljoenen.

De Sprout 25 werd bekendgemaakt tijdens een netwerkborrel met 125 jonge topondernemers in het Huis van Verbinding van adviesbureau &samhoud in Utrecht. Voorafgaand aan de borrel kwamen de 25 beste jonge ondernemers van dit jaar bij elkaar voor een brainstorm over hoe Nederland ondernemender gemaakt kan worden, op uitnodiging van host Jip Samhoud (de zoon van de oprichter van &samhoud, Salem Samhoud). De resultaten daarvan worden de komende weken verder uitgewerkt en gepresenteerd.

De winnaar van de Sprout 25 2011 werd Marijn Berk (23) van Sool Power. Sool Power heeft technologie ontwikkeld die het mogelijk maakt op goedkopere en betere opladers op zonne-energie te bouwen. De jury roemde hem om zijn internationale ondernemerschap, ambitie, de schaalbaarheid van zijn technologie, de risico's die hij heeft durven nemen, en zijn wens om de wereld beter te maken met een duurzaam concept.

Nieuws