Mobilee Consultancy & Lucon plus fuseren: 35 adviseurs

02 september 2011 Consultancy.nl

Mobilee Consultancy en Lucon plus zijn per 1 september 2011 gefuseerd. Het gecombineerde adviesbureau gaat verder onder de naam Mobilee Consultancy en bestaat uit ongeveer 35 adviseurs. Het nieuwe Mobilee Consultancy is gespecialiseerd in organisatieadvies, interim en projectmanagement, procesoptimalisatie en organisatieveranderingen.

Beide adviesbureaus zijn relatief jonge consultancykantoren. Mobilee Consultancy is in juni 2004 opgericht en is gegroeid tot 25 consultants. Lucon plus is in 2002 opgericht en heeft 13 adviseurs in dienst. Door de fusie verhuist Lucon plus van Almere naar Creative Valley in Utrecht. In dit gebouw is Mobilee Consultancy al langere tijd gehuisvest.

Overlap in dienstverlening en klanten
Mobilee Consultancy en Lucon plus zijn allebei werkzaam in het netwerk van (zorg) verzekeraars, zorgverleners en overheidsinstellingen. De grote mate van overlap in diensten en klanten is afgelopen jaren veelvuldig aanleiding geweest om samen te werken. Door de fusie versterkt Mobilee Consultancy “de kwaliteit van haar dienstverlening” aldus het adviesbureau.

Nieuws

Meer nieuws over