Twynstra Gudde benoemt vier nieuwe partners

06 januari 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau Twynstra Gudde heeft vier nieuwe partners benoemd per 1 januari 2011:

drs. F. (Freek) van der Laan
Freek (37) is sinds 2001 werkzaam bij Twynstra Gudde. Als adviseur op het gebied van Openbare Orde en Veiligheid is hij al geruime tijd betrokken bij beleids- en organisatievraagstukken. Daarnaast is Freek de laatste jaren actief met leiderschapsontwikkeling binnen de politie. Zijn kernkwaliteit is om met verstand van en gevoel voor de inhoud en het politieke proces vraagstukken in werkbare uitdagingen en opgaven te vertalen.

Achtergrond: Bestuurskunde en Strategisch Veiligheidsmanagement aan de Universiteit Twente.

drs. V.C. (Zenzi) Pluut
Zenzi (38) werkt sinds 2002 bij Twynstra Gudde. Politiek-bestuurlijke besluit-vormingsprocessen in de wereld van ruimtelijke investeringen fascineren haar. Zij begeleidt overheden bij de totstandkoming van de besluitvorming rond grote projecten. Dit doet zij in de rol van proces- of projectmanager. Zenzi weet de betrokken partijen met haar persoonlijke benadering in bewe-ging te krijgen en te verbinden.  

Achtergrond: Algemene Economie en Europese Studies aan de Universiteit van Amsterdam.

J.M. (Jeroen) den Uyl
Jeroen (50) werkt sinds 2007 bij Twynstra Gudde. Binnen Twynstra Gudde houdt hij zich bezig met het maken van allianties en netwerken voor het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Overheden, instellingen, markt-partijen en burgers zullen steeds vaker samen moeten werken. Maatschappelij-ke vraagstukken worden in allianties en netwerken goedkoper en sneller aangepakt. Jeroen ondersteunt daartoe organisaties met de kunst van samen-werken, het verbinden en inspelen op de energie en belangen van andere partijen.

Achtergrond: Nederlands Recht aan de Vrije Universiteit Amsterdam.


drs. A.E.H. (Andrea) de Vaal-van Hooren
Andrea (37) is sinds 1997 werkzaam bij Twynstra Gudde op het gebied van huisvesting, facility management en vastgoed. Sinds 5 jaar geeft zij leiding aan de adviesgroep Huisvesting & Vastgoed. Zij is gespecialiseerd in huisvestings-projecten waarbij veranderingen spelen op het gebied van duurzaamheid, Het Nieuwe Werken of bij fuserende organisaties.

Achtergrond: Natuurwetenschappen en Bedrijfseconomie aan de Universiteit Utrecht.