Kirkman Company wederom een Top Employer 2011

15 maart 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Kirkman Company is uitgeroepen tot één van de Top Employers Nederland 2011. Dit blijkt uit onafhankelijk onderzoek van het CRF Institute, specialist op het gebied van internationaal onderzoek naar arbeidsvoorwaarden.

Het keurmerk wordt jaarlijks alleen uitgereikt aan werkgevers die voldoen aan strenge toetsingscriteria, zoals interne promotiekansen, de werksfeer, een goed opleidings- en trainingsprogramma en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Kirkman Company ontvangt het keurmerk voor het vierde jaar op rij.

Kirkman Company is één van de 54 organisaties die dit jaar is gecertificeerd door het CRF Institute. Uit het onderzoek van het CRF Institute blijkt dat Kirkman Company talenten uitstekende carrièremogelijkheden biedt. Bovendien bouwt het adviesbureau aan een sterke bedrijfscultuur. Daarmee zorgt het bedrijf goed voor haar medewerkers.

De benoeming tot Top Employer komt vlak nadat Kirkman Company in februari een Beleving Award op het gebied van Medewerker Beleving in ontvangst mocht nemen voor beste organisatie in de categorie minder dan 250 medewerkers. ‘Wij zijn blij dat wij, naast het ontvangen van de Beleving Award 2011, ons voor de vierde keer op rij Top Employer mogen noemen. Het versterkt ons imago als goede werkgever’, aldus Dieteke Blom, HR-adviseur bij Kirkman Company.

Over Kirkman Company 
Kirkman Company is een snelgroeiende, onafhankelijke management adviesorganisatie gespecialiseerd in Make, Buy or Ally: organisaties helpen de juiste balans te vinden tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden. Vanuit Baarn werken 65 medewerkers aan de verdere ontwikkeling van Strategic Sourcing, waarbij een positieve balans tussen people, planet en profit centraal staat.