Kirkman Company wint Medewerker Beleving Award

21 februari 2011 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Integron voert jaarlijks honderden onderzoeken uit voor diverse organisaties op het gebied van klant-, medewerker- en gebruikerstevredenheid. De best presterende bedrijven van 2011 zijn genomineerd voor de Integron Beleving Awards 2011. Een van de winnaars is make, buy or ally adviesbureau Kirkman Company.

Kirkman Company is de winnaar van de Beleving Award op Medewerker Beleving. Het adviesbureau ontving afgelopen week de prijs voor de beste medewerkerbeleving in de categorie minder dan 250 medewerkers.

De awards zijn gebaseerd op scores uit het medewerkerstevredenheidonderzoek.  Dieteke Blom, HR adviseur van Kirkman Company: ‘Kirkman Company ziet deze award als een compliment en waardering van alle medewerkers. We zijn trots op het feit dat we deze award in de wacht hebben gesleept.’

Overige winnaars op het gebied van Medewerker Beleving zijn o.a. CZ, Icova, Gemeente Oisterwijk en Shanks Nederland. In de categorie Klant Beleving wonnen o.a. Cocal Cola, Van Gansewinkel, Nutrifeed, Hypertherm en Gemeentewerken Rotterdam.

Over Kirkman Company

Kirkman Company  is een snelgroeiende, onafhankelijke management adviesorganisatie gespecialiseerd in Make, Buy or Ally: organisaties helpen de juiste balans te vinden tussen welke activiteiten zelf te doen, uit te besteden of te organiseren in andere samenwerkingsverbanden. Vanuit Baarn werken 65 medewerkers aan de verdere ontwikkeling van Strategic Sourcing, waarbij een positieve balans tussen people, planet en profit centraal staat.