Accounting Plaza is Best in Class volgens Hackett

09 december 2004 Consultancy.nl

The Hackett Group heeft Accounting Plaza, de grootste zelfstandige financiële shared service center (FSSC) van Nederland, uitgeroepen tot ‘Best in Class’. The Hackett Group voert jaarlijks benchmarks uit op prestaties van outsourcing dienstverleners en in het meest recente onderzoek kwam Accounting Plaza als een een 'top performer' uit de bus. Accounting Plaza werkt o.a. voor klanten Albert Heijn, Atos Origin, Etos, het Ministerie van Buitenlandse Zaken, Holland & Barrett, Gall & Gall en Walibi World.

Over The Hackett Group

The Hackett Group is in 1991 opgericht en is uitgegroeid tot een wereldwijde speler op het gebied van consulting en benchmarking. Na een sterke groei in de eerste jaren is het adviesbureau in 1997 overgenomen door Answerthink.

Over Accounting Plaza

Accounting Plaza, opgericht in 2000, is een Financial Shared Service Center dat administratieve activiteiten verzorgt voor bedrijven. Het bedrijf richt zich voornamelijk op accounting, HR en ERP diensten. Accounting Plaza heeft circa 330 medewerkers en behandelt jaarlijks 3.000.000 facturen en 900.000 initiële salarisberekeningen op jaarbasis.

Nieuws