Accenture verlengt IT overeenkomst met Nokia

24 oktober 2009 Consultancy.nl
Profiel
Meer nieuws over

Management en ICT adviesbureau Accenture heeft een driejarige overeenkomst getekend met Nokia Siemens Networks om IT applicatiemanagement services te leveren. Financiële voorwaarden zijn niet bekend gemaakt.

Onder de voorwaarden van de overeenkomst zal Nokia Siemens Networks de applicatiemanagement services, die bepaalde human resources en financiële en controlefuncties ondersteunen alsmede hun producten en platformen, aan Accenture uitbesteden.

”Nokia Siemens Networks heeft in recente jaren succesvol samengewerkt met Accenture”, zei Manfred Immitzer, CIO van Nokia Siemens Networks. “Deze overeenkomst geeft ons de mogelijkheid om verder te bouwen op de applicatie services expertise van een vertrouwde zakenpartner, om onze IT kennis te verreiken met extra flexibiliteit, grotere bekwaamheid en verbetert kostenmanagement”.

Veli-Pekka Lappalainen, een senior executive van Accenture’s Communications & High Tech group, zei: “Accenture’s heeft al meer dan 10 jaar een succesvolle relatie met Nokia Siemens Networks (NSN), ruim voorbij de formatie van NSN in 2007. We blijven vooruitkijken naar verdere hulp aan NSN om zijn IT investeringen te verbeteren, de operationele prestaties te vergroten en de kostenefficiënter te worden”.