Accenture koopt operations consultant Acceria

22 juli 2010 Consultancy.nl

Management- en IT adviesbureau Accenture heeft Acceria gekocht, een niche adviesbureau in Frankrijk dat zich specialiseert in operations consulting, gewijd aan de after-sales operations van industriële bedrijven. Voorwaarden van de overeenkomst werden niet bekendgemaakt.

De acquisitie is ontworpen om Accenture’s kracht in het leveren van diensten aan de internationale automobielmarkt en industriële productiemarktplaats te vergroten. Daarnaast moet het Accenture’s mogelijkheden in managementadvisering verder versterken. De acquisitie omvat Acceria’s werknemers en aandelen, die innovatieve zakelijke oplossingen leveren om bedrijven te helpen bij het verbeteren en behouden van after-sales prestaties.

“Voor succesvolle after-sales operations in een competitieve marktomgeving is het optimaliseren van het product en de dienstenportfolio van een bedrijf en zijn prijsstrategie fundamenteel”, zei Sergio Colella, managing director van Accenture Industrial Equipment groep. “Acceria’s after-sales expertise, geïndustrialiseerde aandelen en innovatieve oplossingen kunnen bedrijven in de automobiel- en industriële productiesector helpen bij de verbetering van hun after-sales omzet. Deze acquisitie is ontworpen om Accenture’s uitbreiding in de automobiel- en industriële marktplaats te versnellen.”

“We zijn enthousiast om ons bedrijf te combineren met Accenture’s adviesexpertise en wereldwijde bereik”, zei Laurent Boutboul, CEO van Acceria. “We zijn ervan overtuigd dat we samen een significante impact op de after-sales operations van bedrijven in de automobiel- en industriële productiesector kunnen maken, waardoor klanten van Accenture de mogelijkheid moeten krijgen om strategieën uiteen te zetten die hun bedrijven vergroten en een snelle return on investment toelaten.”

Nieuws

Meer nieuws over