Accenture kiest pensioen van Nationale Nederlanden

13 januari 2010 Nationale Nederlanden

Accenture,  actief op het gebied van management, technology en outsourcing, heeft vandaag bekengemaakt dat het heeft gekozen voor de collectieve pensioenregeling van Nationale-Nederlanden. Met ingang van 1 januari 2010 is de nieuwe regeling van kracht.

Het adviesbureau hecht een enorm belang aan een rimpelloze pensioenregeling voor de medewerkers in Nederland. David Knibbe, CEO NN Corporate Clients bij Nationale-Nederlanden: "Wij hebben veel ervaring met de uitvoering van deze regelingen, daarnaast hebben wij met het NN Prestatie Pensioen een krachtig product in huis. Accenture verwacht een zeer hoge graad van betrouwbaarheid in de pensioenvoorziening. Dit heeft dan ook een grote rol gespeeld in het keuzetraject."

De voorkeur vanuit Accenture voor Nationale-Nederlanden is gebaseerd op de uitkomst van een multi-criteria analyse, waarbij NN als beste uit de bus kwam. "N-N is de verzekeraar die aan de voorwaarden voldeed en dat tegen de meest gunstige prijs/kwaliteit verhouding," aldus Thomas Mulder, HR Directeur van Accenture. "Daarnaast zijn we te spreken over de heldere en volledige offerte, de kwaliteit van de presentatie van NN en de actieve opvolging van zaken. Met NN Prestatie Pensioen hebben onze werknemers een regeling met interessante keuzemogelijkheden en een goede balans tussen risico en rendement."

NN Prestatie Pensioen

"Het NN Prestatie Pensioen is een eigentijdse beschikbare premieregeling, die duidelijk aanslaat in de markt," vertelt David Knibbe. "Beschikbare premieregelingen winnen in deze tijd steeds meer terrein omdat de pensioenlasten beter beheersbaar zijn. Bovendien veroorzaken de pensioenverplichtingen geen fluctuaties op de balans. De motor van het NN Prestatie Pensioen is het innovatieve concept LifeCycle Beleggen. Hierbij wordt de verhouding tussen risico en rendement ieder half jaar aangepast aan de marktontwikkelingen en de levensfase van de deelnemer."

Nieuws

Meer nieuws over