Accenture partner Harald Timmer spreker op AS3Event

09 januari 2012 Consultancy.nl

Harald Timmer, CRM partner bij Accenture, is op 7 februari 2012 keynote spreker tijdens het AS³Event. Het event richt zich op de After Sales, Support en Services vakgebieden binnen de Telecom, ICT en Consumer Electronics markt. Het event vindt plaats op de High Tech Campus (Eindhoven) en wordt georganiseerd door Jakajima, een kenniscentrum voor de telecom, ICT en consumer electronics industrie in de Benelux.

Over het AS³Event
Op prijs en kwaliteit alleen sturen is niet meer voldoende. After-sales en service logistiek worden een steeds belangrijker onderdeel van de bedrijfsvoering van bedrijven in de Telecom, ICT en CE markt. De veeleisende consument eist een degelijk dienstenaanbod van zijn leverancier. Daarbij komt dat de complexiteit van de huidige producten ondersteuning van de consument in toenemende mate nodig maakt. Voor een ieder die zich bezig houdt met after-sales diensten en service logistiek is het een enorme uitdaging de verschillende onderdelen van het proces te beheren en optimaliseren: Inrichting van de gehele service waardeketen, automatisering, logistiek, sociale media, call center, training van partners en personeel, garantieregistratie, RMA’s, outsourcing, enz.

Over Harald Timmer
Harald Timmer is sinds 2008 Partner bij Accenture en leidt de Customer Relationship Management (CRM) van het adviesbureau in Nederland. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in business strategie, transformation en implementatie programma’s en programma management. Hij richt zich op de vakgebieden marketing, sales, customer service en customer experience management. Voor Accenture werkte Harald Timmer ruim 8 jaar voor adviesbureaus Atos Consulting (Partner Customer Management) en KPMG Consulting (voor de overname door Atos).

Nieuws

Meer nieuws over