Robin Bouman en Gert Vasse Director bij Yellowtail

06 februari 2015 Consultancy.nl

Yellowtail heeft begin dit jaar twee consultants benoemd tot Director rang: Robin Bouman en Gert Vasse. Bouman is sinds 2009 werkzaam voor het bureau, Vasse is nu zo’n drie jaar actief bij Yellowtail.

Het Hilversumse Yellowtail ondersteunt financiële dienstverleners bij het vaststellen en implementeren van nieuwe, cross-channel distributiemodellen en digitalisering van klantprocessen in verzekeringen, pensioenen en hypotheken. Het bureau heeft circa 30 medewerkers in dienst, en is daarnaast ook internationaal actief (UK en Zuid-Afrika).

Per 1 januari heeft het consultancybureau in Nederland twee promoties bekendgemaakt. Zowel Robin Bouman als Gert Vasse zijn aangesteld als Director, hiervoor waren ze beide actief als Principal Consultant. Bouman richt zich op opdrachtgevers binnen de financiële sector, waarbij zijn expertise en focus ligt op het opleveren van resultaat binnen complexe IT en business verandertrajecten binnen de financiële dienstverlening. De afgelopen jaren heeft hij zich met name gespecialiseerd in cross-channel klantbedieningsconcepten, en opdrachten vervuld voor onder meer nationale en internationale banken en verzekeraars. Vasse is met name actief als innovator of programmamanager van verandertrajecten, vaak op het snijvlak van business en IT. Zijn expertise ligt op het vertalen van strategie naar werkbare concepten en programmamanagement van veranderingstrajecten binnen financiële dienstverlening.

Robin Bouman & Gert Vasse

In hun nieuwe functie worden Bouman en Vasse mede verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van Yellowtail’s marktpositie, waarbij Vasse met name business development binnen Nederland voor zijn rekening neemt, en Bouman zich zal focussen op projecten op het snijvlak van cross channel klantbediening in zowel binnen- als buitenland. Ook zullen de kersverse Directors betrokken zijn bij de ontwikkeling van lancering van nieuwe proposities. “Ons doel is om opdrachtgevers te begeleiden bij de praktische invulling van strategie en de implementatie van de roadmap, waar nodig tot en met de aansluiting binnen de enterprise architectuur. Met de toevoeging van Robin Bouman en Gert Vasse tot ons senior team kunnen we nog beter inspelen op de toenemende vraag vanuit de markt”, aldus Yellowtail in een reactie tegenover Consultancy.nl.

Nieuws

Meer nieuws over