Willem Hartmann vertrekt bij HC&H Consultants

09 januari 2015 Consultancy.nl

Willem Hartmann is eind vorig jaar maand vertrokken bij HC&H Consultants, een adviesbureau voor de corporatiemarkt dat hij mede oprichtte in 2002. Aanleiding voor zijn vertrek is een nieuwe uitdaging die Hartmann niet kan combineren met zijn werkzaamheden als onafhankelijk consultant.

Willem Hartmann startte zijn carrière als Projectleider en –manager bij Kramers Automatisering in 1981. In 1997 vertrok hij naar Centric als Productmanager en Sales Consultant. Een jaar erop werd hij als Business Consultant aangesteld. Begin 2002 richtte Hartmann het managementbureau HC&C Consultants op, dat zich richt op kleine, middelgrote en grote woningcorporaties. Het adviesbureau uit Hendrik Ido Ambacht voorziet zijn klanten van strategisch advies, procesoptimalisatie, digitaal werken, applicatieselecties en – implementaties, en begeleidt (ICT-)fusies en functioneel beheer. HC&H Consultants bestaat uit 15 medewerkers.

Willem Hartmann - HC&C

Nieuwe uitdaging

Eind vorig jaar, na 13 jaar leiding te hebben gegeven aan het bedrijf, besloot Willem Hartmann dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.

“Sinds kort doet zich voor mij een mogelijkheid voor die uiteindelijk strijdig zou kunnen zijn met mijn rol als onafhankelijk adviseur. Omdat ik mij bewust ben van mijn verantwoordelijkheden naar mijn collega’s, mijn klanten en overige partijen in de markt, stop ik met mijn activiteiten bij HC&H”, lichtte Hartmann zijn vertrek toe.

Over zijn nieuwe stap wil Hartmann nog niets prijsgeven. Volgens hem betreft het iets ‘spectaculairs’, en heeft het iets met software van doen. In het kader van zijn vertrek stootte Hartmann zijn meerderheidsbelang in HC&H Consultants af, en nam Annelies van den Berg zijn rol als bestuurder over. Het managementteam bestaat nu, naast Van Den Berg, uit Olke Jan van der Meer en Marnix Ferwerda, die ook de overige aandeelhouders zijn.

Nieuws

Meer nieuws over