BDO Nederland benoemt acht nieuwe partners

05 januari 2015 Consultancy.nl

Accountants- en adviesbureau BDO heeft per januari 2015 acht nieuwe partners benoemd.

Anne van Och, Centrale Staf, QRM & Legal
Begon haar loopbaan bij Big 4 kantoor KPMG, begin 2005 maakte ze de overstap naar BDO. Sinds januari dit jaar vervult ze de rol van Compliance Officer voor BDO Nederland. 

Maurice Bitter, Audit & Assurance, Ede
Sinds 2000 in dienst bij BDO. Zijn werkzaamheden bestaan uit de controle en advisering van met name middelgrote ondernemingen, nationaal als internationaal, binnen de profit en not-for-profit sector. Bitter heeft veel ervaring met de controle en advisering van familiebedrijven en ondernemingen binnen de jeugdhulpverlening. 

Anne van Och - Maurice Bitter - Marcel Koeslag - Frank van der Lee

Marcel Koeslag, Belastingadvies, Utrecht
Sinds 1991 in dienst van BDO. Als estate planner houdt hij zich bezig met de (fiscale) advisering rond huwelijkse voorwaarden en testamenten. Tot zijn taken behoort eveneens de advisering omtrent vermogensoverheveling. 

Frank van der Lee, Consulting
Frank van der Lee is consultant bij BDO en geeft leiding aan de zorgpraktijk van BDO Consultants. Hij beschikt over ruime ervaring met advisering aan (inter)nationale ondernemingen, stichtingen en verenigingen, zowel in de profit, als in de not-for-profitsector. Zie het artikel ‘Frank van der Lee partner bij BDO Consultants’ voor meer informatie. 

Bianca Baaijens, Centrale Staf, QRM & Legal
Sinds 2008 werkzaam voor BDO, daarvoor werkte Baaijens zo’n 10 jaar voor KPMG. 

Bianca Baaijens - Eelco van Ooijen - Wilma Visser - Ruben Willems

Eelco van Ooijen, Audit & Assurance, Utrecht
Werkte eerder tussen 1997 en 2007 voor BDO. Na een periode bij Fortis en accountants- en adviesbureau Van Noord ging hij medio 2011 aan de slag bij Mazars, in zijn laatste rol als Director. Per 1 januari heeft hij zich als partner verbonden aan BDO. 

Wilma Visser, Audit & Assurance, Dordrecht
Sinds 2003 actief als accountant bij BDO, waarbij zij zich met name richt op de sectoren Food, Automotive, Zorg en Maritiem.

Ruben Willems, Audit & Assurance, Rotterdam
Na zo’n twee jaar gewerkt te hebben bij Mazars maakte Willems begin 2003 de overstap naar BDO. Hij specialiseert zich vooral in IFRS, audits, IPO's, internal control and ICT-vraagstukken.

Nieuws

Meer nieuws over