CGI opent Centre of Excellence in Quebec, Canada

07 november 2014 Consultancy.nl

CGI heeft bekendgemaakt dat het een nieuw Centre of Exellence gaat oprichten in Quebec, Canada. De nieuwe business unit, die zijn deuren ergens de komende maanden zal openen, zal de komende drie jaar naar verwachting 300 IT-banen creëren in de regio.

Het in 1975 opgerichte CGI is de vijfde grootste IT-dienstverlener ter wereld. Het biedt werk aan ongeveer 68.000 professionals en heeft een omzet van meer dan $10 miljard.

Momenteel heeft CGI 30 Centres of Excellence (CoE) wereldwijd, waaronder in zijn thuisbasis Canada, de Verenigde Staten, Europa en Azië. Om te voldoen aan de groeiende vraag naar zijn diensten, zowel in Canada als wereldwijd, heeft het IT adviesbureau besloten om zijn voetafdruk uit te breiden met een nieuw Centre of Excellence in Quebec’s Maurice regio. Het is zijn vierde in de provincie, na centra in Saguenay, Sherbrooke, Quebec en Montréal. De CoE zal zich specialiseren in de ontwikkeling, integratie en implementatie van IT-systemen, en ook in applicatieonderhoud binnen CGI’s focusgebieden.

CGI opent Centre of Excellence

“Dit nieuwe centrum zal het voor CGI mogelijk maken om zijn superieure diensten voort te zetten aan onze internationale clientèle, terwijl het een zekere nabijheid verzekert aan onze klanten in Quebec”, zegt Claude Marcoux, CGI’s Chief Operating Officer in Canada. “We zien ernaar uit om onze nieuwe professionals een warm welkom te heten.”

Nieuws

Meer nieuws over