SiRM sluit sponsorcontract met schaatser Jesse Stam

24 oktober 2014 Consultancy.nl

Nederlands schaatser Jesse Stam heeft een sponsorcontract gesloten met adviesbureau SiRM. De sponsorship geeft de 14-jarige schaatser een steuntje in de rug door in zijn schaatsmateriaal te voorzien, opdat de jonge schaatser topprestaties kan blijven leveren.

SiRM is een managementbureau uit Den Haag dat zich richt op advies en onderzoek, waarbij de focus ligt op de gezondheidsmarkt. Onder zijn opdrachtgevers vallen zorgverzekeraars, -aanbieders en (semi-)overheidsorganisaties.

SiRM sluit sponsorcontract met schaatser Jesse Stam

Topprestaties
Wat het adviesbureau met Jesse Stam gemeen heeft is het willen leveren van topprestaties. Waar SiRM dit op adviesvlak tracht te doen, probeert de jonge schaatser Jesse Stam ook alles uit zijn mogelijkheden te halen - waarbij een goede equipment belangrijk is. Met het sponsorship wil SiRM hier een bijdrage aan leveren. Door te voorzien in schaatsmateriaal van goede kwaliteit kan Stam zo alles uit zichzelf halen.

Jesse Stam
De veertienjarige Jesse Stam viel het afgelopen schaatsseizoen op door zijn sterke prestaties. Hij won alle vier de wedstrijden bij de Viking Race, die jaarlijks door de beste Europese jongeren gereden wordt. Ook zette hij tijdens alle vier races een persoonlijk record neer. Na de Vikingrace behaald te hebben hoopt Stam nu Nederlands kampioen allround en marathon te worden, en tevens een landenwedstrijd te winnen.

Nieuws

Meer nieuws over