Joost Schepens versterkt Projective in Nederland

22 oktober 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Joost Schepens heeft het Nederlandse team van projectmanagementspecialist Projective versterkt. Schepens is afkomstig van kredietverzekeraar Atradius, waar hij de afgelopen drie jaar werkte, in zijn laatste rol als Senior Project Manager Group Finance.

Als Senior Project Manager Finance hield Schepens zich de afgelopen drie jaar onder meer bezig met diverse financiële implementaties – waaronder op het gebied van Solvency II. Schepens is expert op het gebied van Risk Management binnen de Financial Services en deed tijdens zijn loopbaan ruime financiële ervaring op binnen diverse expertisegebieden: Solvency II pillar I & III, MCEV, boekhoudstandaarden GAAP, IAS / IFRS, audits op het gebied van SOX, SAS70 II, Basel II, Corporate Governance, WFT en NIVRA. Ook heeft hij diepe kennis van diverse software modules zoals Oracle, SAP, Exact, King en Hyperion.

Projective versterking

Projective is gespecialiseerd in project en programmamanagement in de financiële sector en is actief bij diverse gerenommeerde spelers in de markt. Projective heeft vestigingen in Nederland (Den Haag), België (Brussel) en de UK (Londen).