Supply Value onderzoekt inkooptrends en prioriteiten

15 oktober 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Consultancybureau Supply Value is een wereldwijd onderzoek gestart naar de belangrijkste trends en ontwikkelingen op het gebied van inkoop. De uitkomsten van het onderzoek bieden inkoopmanagers ondersteuning bij het bepalen van de juiste strategische focus voor toekomstig inkoopbeleid.

Veranderende markt
Het inkoopsegment heeft de afgelopen jaren te maken gehad met enorme veranderingen, gedreven door onder meer de opkomst van nieuwe technologieën, de druk om meer resultaten te behalen met minder middelen, strengere wet- en regelgeving (vooral met het oog op grote contracten) en het blijven voldoen aan alsmaar stijgende verwachtingen vanuit de markt.

Supply Value - Procurement

Onderzoek Supply Value
Om inkoopmanagers te helpen de belangrijkste prioriteiten te stellen en de juiste focus te bepalen, doet Supply Value, een specialist in supply chain en inkoopmanagement, ieder jaar onderzoek naar de belangrijkste trends en ontwikkelingen binnen de inkoopmarkt. Het zogeheten ‘Inkooptrend Onderzoek’ kijkt naar strategische bewegingen binnen het landschap, en ook naar operationele uitdagingen en focusgebieden voor de toekomst. Voor de eerste keer heeft Supply Value de scope van het onderzoek uitgebreid, van alleen een focus op Nederland naar een internationale scope. Hierdoor is het mogelijk geworden om inkooptrends tussen verschillende landen te vergelijken.

Deelnemen aan de enquête kan op deze pagina. Deelnemers ontvangen na afronding van het onderzoek het onderzoeksrapport met interessante inkooptrends. De deelname aan het onderzoek is anoniem en de resultaten worden vertrouwelijk behandeld.