Slalom Consulting sluit deal met cultuurbedrijf RoundPegg

30 september 2014 Consultancy.nl

Het wereldwijde consultancybureau Slalom Consulting is akkoord gegaan met een strategische partnership met RoundPegg, een Amerikaanse bedrijf gespecialiseerd in het beoordelen en monitoren van de cultuur van een organisatie. Als gevolg van de partnership zullen de bedrijven hun cultuuraanbod bundelen, waardoor ze ‘cultuurmanagement oplossingen van wereldklasse’ kunnen leveren.

Slalom Consulting is een adviesbureau dat een breed scala een management consulting- en IT consulting diensten levert, waaronder sales en marketing-, organisatorische effectiviteit-, mobiliteit-, informatiemanagement-, analytics- en cloud diensten. Sinds de oprichting in 2001 is het bureau uitgegroeid tot meer dan 2.500 consultants binnen 17 kantoren in de Verenigde Staten en de UK. Onlangs werd Slalom Consulting door Consulting Magazine tot derde beste ‘Management Consulting Firm to Work For’ uitgeroepen. 

Slalom Consulting partnership met RoundPegg

RoundPegg is een cultuurmanagement organisatie die bedrijven helpt om te gaan met cultuurverandering. Het in Boulder (Colorado) gevestigde bedrijf differentieert zichzelf in de markt door zijn ‘culture-science’ methodologie, een aanpak die datawetenschap vermengt met organisatorische psychologie en data analytics en ‘state-of-the-art’ software gebruikt om de DNA van een organisatie in kaart te brengen en de impact van de cultuur te kwantificeren. RoundPegg werkt voor grote Amerikaanse klanten zoals Microsoft, Nike, eBay, Kaiser Permanent en Seattle Cancer Care Alliance.

Om hun capaciteiten en voetafdruk in de markt te vergroten besloten Slalom Consulting en RoundPegg om een partnership aan te gaan. Voor Slalom Consulting zal de toevoeging van RoundPegg’s op cloud gebaseerde oplossingen en diensten hun Human Capital aanbod (intern bekend Als ‘Organisational Effectiveness’) vergroten, terwijl RoundPegg door de partnership zijn mogelijkheden en partnernetwerk zal verbreden. “Samen schijnen RoundPegg en Salom hun licht op culturele mogelijkheden met concrete data, een heldere link naar de conclusie en de capaciteiten die nodig zijn om een cultuur uit te lijnen en te managen”, zegt Joe Kuntner, Managing Director van Business Advisory Services bij Slalom. “Met deze partnership kunnen klanten de juiste cultuur gerelateerde kansen identificeren en zich met de juiste inspanning richten op het realiseren van de best mogelijke prestaties.”

Joe Kunter - Tim Wolters

“Sterke culturen produceren sterke resultaten”, voegt Tim Wolters toe, oprichter en EVP van Business Development bij RoundPegg. “Slalom Consulting’s toewijding om hun klanten te helpen zowel sterke bedrijfsculturen als -resultaten neer te zetten, versterkt RoundPegg’s vermogen om onze klanten optimale resultaten te leveren.”

Nieuws

Meer nieuws over