Rogier van Hulten versterkt zorgtak IG&H Consulting

24 september 2014 Consultancy.nl

IG&H heeft Rogier van Hulten onlangs benoemd tot Senior Manager van de zorgpraktijk. Van Hulten neemt ruim 10 jaar ervaring in complexe verandertrajecten en kennis van gezondheidszorg mee. Hij zal zich in zijn nieuwe rol voornamelijk bezighouden met operations vraagstukken binnen ziekenhuizen.

Na in 2001 zijn Master of Science Beleid en Beheer Gezondheidswetenschappen behaald te hebben aan de Universiteit van Maastricht startte Rogier van Hulten zijn carrière bij OZ Zorgverzekeringen als Accountmanager Zorginkoop. Na drie jaar vertrok hij naar adviesbureau Principal Consultant, waar hij zich als Consultant bezighield met kostenreductie door doelmatigheidsverbetering, onder meer in de retail en logistiek. In 2008 ging Van Hulten bij Deloitte werken als Senior Manager Strategy & Operations, waar hij kennis en ervaring van Operations en de zorgsector bundelde.

Rogier van Hulten - IG&H Consulting

IG&H Consulting
Rogier van Hulten is per augustus jongstleden aangesteld als Senior Manager Health bij consultancybureau IG&H Consulting & Interim, dat zich richt op de sectoren Financial Services, Health en Retail, Trade & Logistics. Van Hulten is verantwoordelijk voor Operations & Continous Improvement bij Nederlandse zorginstellingen en –verzekeraars. Van Hulten over zijn nieuwe uitdaging: “Veranderingen moeten gedragen worden om het effect ervan echt te borgen. Het is mijn persoonlijke missie om dit voor elkaar te krijgen.”

Nieuws

Meer nieuws over