Duitse Trinavis voegt zich bij Crowe Horwath netwerk

12 september 2014 Consultancy.nl

Het wereldwijde accounting- en consultancy netwerk Crowe Horwath heeft Trinavis, een Duits audit- en tax consultancy kantoor met hoofdkwartier in Berlijn, toegevoegd aan haar netwerk. Met de toevoeging van Trinavis heeft Crowe Horwath nu 12 kantoren in Duitsland, waarmee het een van de grootste netwerken vormt in het land.

Opgericht in 2008, vanuit de fusie van twee gerenommeerde lokale consultancybureaus, behoort Trinavis tot een van de top 50 zakelijke dienstverleners in Duitsland. Trinavis biedt onder meer audit- accounting-, belasting-, corporate finance en juridisch advies. Het bureau heeft zeventien partners en ongeveer 24 werknemers, verspreid over kantoren in Berlijn, Essen en Kiel.

“Ons bij het wereldwijde Crowe Horwath International netwerk te kunnen voegen, is een enorme strategische stap voor Trinavis die het ons mogelijk maakt de hoogste kwaliteit en groei binnen een concurrerende marktomgeving te kunnen bieden”, zegt thomas Goebel, Partner bij Trinavis. “Met deze algemene doelstellingen in het achterhoofd, zijn we onder de indruk over hoe de atmosfeer bij Crowe Horwath wordt gekenmerkt door het vertrouwen in samenwerking, openheid, homogeniteit en de persoonlijke mate van netwerken, zeker gezien de korte tijd van ons lidmaatschap binnen het netwerk.”

Trinavis voegt zich bij Crowe Horwath netwerk

“We mogen ons gelukkig prijzen dat een organisatie als Trinavis – met hun talenten en capaciteiten – zich bij ons netwerk voegt. De toevoeging van Trinavis breidt de vertegenwoordiging van ons netwerk binnen Duitsland uit en levert ons een significante aanwezigheid in de Berlijnse markt op”, stelt J. Kevin McGrath, Chief Executive Officer van Crowe Horwath International. “We kijken uit naar de professionals van Trinavis, die zullen dienen als een waardevolle bron voor klanten binnen ons netwerk die behoefte hebben aan audit-, belasting-, en advisory diensten binnen de gespecialiseerde industrieën die de organisatie bedient.”

Europese uitbreiding

De toevoeging van Trinavis is de vierde Europese uitbreiding binnen enkele maanden voor Crowe Horwath. Onlangs breidde het kantoor al het netwerk uit met Platinum Partners in Zwitserland, Horwath HTL in Frankrijk en BDM in Servië.

Nieuws

Meer nieuws over