Crowe Horwath breidt uit in Zwitserland, Frankrijk en Servie

05 september 2014 Consultancy.nl

Het wereldwijde advies- en accountancynetwerk Crowe Horwath heeft de afgelopen twee maanden zijn Europese netwerk uitgebreid met drie nieuwe netwerkkantoren: Platinum Partners in Zwitserland, Horwarth HTL in Frankrijk en BDM in Servië. Met de toevoeging van de nieuwe kantoren heeft Crowe Horwath meer dan 150 netwerkkantoren in meer dan 100 landen.

Platinum Partners is een boutique adviesbureau dat gespecialiseerd is in fusies en overnames en corporate finance. Het bedrijf werd in 2001 opgericht en opereert vanuit Zürich, Zwitserland. Horwath HTL France is een accountants- en adviesbureau dat gespecialiseerd is in de advisering van het hospitality-, toerisme- en recreatie segment. Gevestigd in Parijs, Frankrijk, heeft het bedrijf vier partners en 15 medewerkers. BDM, dat in Servië’s hoofdstad Belgrado gevestigd is, heeft drie partners en 15 medewerkers. Het bedrijf biedt diensten aan op het gebied van tax, accounting, audit en adviesdiensten.

Crowe Horwath expands

“We willen de drie kantoren die tot het netwerk toetreden graag een warm welkom heten,” zegt J. Kevin McGrath, Chief Executive Officer bij Crowe Horwath International. “Als een netwerk van sterk geïntegreerde bedrijven zijn wij er trots op deze hoogwaardige organisaties toe te voegen aan ons bestaande netwerk, waaraan zij waarde zullen toevoegen.”

Nieuws

Meer nieuws over