Zahi Zeini nieuwe Managing Partner Deloitte Bahrein

22 augustus 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Accountancy- en advieskantoor Deloitte heeft Zahi Zeini aangesteld als de nieuwe Managing Partner van zijn Bahrein praktijk. Zeini volgt Roger Nasr op, die de regionale rol van Risk & Reputation leiderschap en een positie binnen het Middle East Management Team op zich genomen heeft.

Deloitte is sinds 1995 actief in Bahrein, en bijna 20 jaar later biedt de lokale landenorganisatie een breed spectrum aan professionele diensten in Audit, Consultancy, Financial Advisory en Enterprise Risk services. De Bahrein praktijk huisvest tevens Deloittes regionale ‘Islamic Finance Knowledge Center’, die kennisleiderschap ten aanzien van ‘Islamic Finance’ voor de MENA-regio publiceert. 

Deloitte - Midden-Oosten

Na een interne promotie van Nasr heeft het partnerteam de Libanese Zeini als zijn opvolger verkozen, een audit en advisory partner met meer dan 20 jaar ervaring in het Midden-Oosten. Hij leidde een groot portfolio van audit opdrachten binnen diverse industrieën, die voornamelijk bestaan uit grote banken en financiële instellingen evenals de bouwsector, consumentenproducten, retail, groothandel en distributie, de publieke sector en landbouw.

“Het doet me deugd Zahi Zeini te verwelkomen in dit nieuwe hoofdstuk van zijn lange carrière bij Deloitte. Onze klanten en mensen in Bahrein zullen baat hebben bij deze stap, die de kracht weerspiegelt van het bedrijfsklimaat in Bahrein en Deloitte’s toewijding in deze dynamische markt,” zegt Omar Fahoum, Chief Executive van Deloitte’s Midden-Oosten regio. “We blijven onze grootte en onze diensten in Bahrein uitbreiden, een land dat voorop staat in Islamic Finance, en één van de grootste strategische markten vormt in de Midden-Oosten regio.”