Fiscalist Geert de Jong partner bij Grant Thornton

13 augustus 2014 Consultancy.nl

Grant Thornton heeft fiscalist Geert de Jong vorige maand tot Partner benoemd. Hiervoor was hij acht jaar werkzaam binnen de nationale fiscale adviespraktijk van de accounts- en adviesorganisatie. Sinds 2011 is hij tevens het hoofd van het Bureau Vaktechniek Fiscaal. De Jong heeft ruime ervaring op het gebied van fiscaal advies over fusies en splitsingen, met name voor middelgrote en familiebedrijven.

Geert de Jong
Geert de Jong studeerde in 1992 af aan de Hogeschool voor Economische Studies Amsterdam, en in 1996 aan de Rijksuniversiteit Leiden. In de tussentijd begon hij in 1992 zijn loopbaan bij Deloitte, waar hij vijf jaar werkte en in zijn laatste rol werkzaam was als Manager. Vervolgens kwam hij bij KPMG Meijburg & Co terecht, waar hij negen jaar werkzaam was, in zijn laatste rol als Senior Manager. Sinds 2006 werkt De Jong voor accountants- en advieskantoor Grant Thornton, waar hij Senior Belastingadviseur werd. In die rol adviseerde hij ondernemingen op het gebied van bedrijfsopvolging en (her)structurering. In 2011 werd De Jong binnen Grant Thornton bovendien aangesteld als het hoofd van het Bureau Vaktechniek Fiscaal.

Geert de Jong - Grant Thornton

Tijdens zijn loopbaan heeft De Jong veel ervaring opgedaan op het vlak van fiscale advisering over fusies en splitsingen, voornamelijk voor middelgrote en grotere (familie)bedrijven, waarbij hij vaak gesprekspartner as van DGA’s. Ook publiceert De Jong regelmatig artikelen in fiscale vakbladen en verzorgt presentaties en trainingen. Ook is hij lid van de Nederlandse Orde van Belastingadviseurs.

Grant Thornton
De Jong over zijn rol en ambitie binnen Grant Thornton: “Ik richt me primair op de optimale advisering van onze huidige cliënten. Is hun concernstructuur optimaal, bijvoorbeeld in het kader van een beoogde bedrijfsopvolging? Zo help ik hen bij het realiseren van hun ambities en doelstellingen. Grant Thornton is een kennisorganisatie met adviseurs op uiteenlopende vakgebieden. Mijn ambitie is om die kwaliteit van Grant Thornton zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen in ons marktsegment.”

Nieuws

Meer nieuws over