Ernst Jongepier Senior Manager bij BDO HR Consultants

30 juli 2014 Consultancy.nl

BDO Consultants heeft zijn team versterkt met Ernst Jongepier als Senior Manager. In zijn nieuwe rol zal Jongepier organisaties adviseren ten aanzien van HR- en arbeidsvoorwaarden vraagstukken.

Ernst Jongepier
Met een afgeronde studie Bestuurskunde op zak, gevolgd aan de Universiteit van Leiden, startte Jongepier zijn loopbaan in 1999 bij DIN Adviesgroep/Boertien Consulting als HR Consultant (focus op arbeidsvoorwaarden), waar hij bijna vijf jaar werkte. Vanaf 2004 was hij werkzaam als Senior Consultant compensation & benefits bij FME-CWM – een Nederlandse ondernemersorganisatie in de technologische industrie. Daar adviseerde hij ondernemingen over vraagstukken op het gebied van arbeidsvoorwaarden en –verhoudingen. 

Ernst Jongepier - BDO

In 2007 was hij korte tijd Business Unit Manager bij H&S Adviesgroep, tot hij weer terugkeerde naar FME-CWM als Manager HRM Consult. In deze rol gaf hij leiding aan 30 collega’s die de lidondernemingen van FME adviseerden. In de tussentijd leidde hij zich verder op middels een studie Management van Professionele Dienstverlening aan de Nyenrode Business Universiteit. In 2011 kreeg hij vervolgens een nieuwe rol binnen FME-CWM als Manager van de FME Adviesgroep, waarbij hij hielp bij de uitbouw en verdere professionalisering van de adviesorganisatie. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor adviesdiensten op het terrein van HR, Lean Management, subsidies, markt en strategie.

BDO HR Consultants
Sinds kort is Jongepier aangesteld als Senior Manager bij BDO Consultants. Bij BDO zal hij zijn HR expertise, met name op het gebied van arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen, inzetten bij het adviseren van organisaties in de private en publieke sector.

Nieuws

Meer nieuws over