Willem Reddingius versterkt Deloitte Debt Advisory

22 juli 2014 Consultancy.nl

Willem Reddingius heeft onlangs de gelederen versterkt van Deloitte Corporate Finance. Als Manager binnen de Debt Advisory praktijk gaat Reddingius opdrachtgevers onder meer helpen bij het verkrijgen van een optimale financieringsstructuur.

Na in 2007 zijn Bachelor in Economics aan de University of Groningen behaald te hebben, een Summer Course in Advanced Econometrics aan de London School of Economics and Political Science, behaalde Reddingius in 2008 Cum Laude zijn Master in International Economics aan de Erasmus Universiteit.

Deloitte Nederland

Zijn goede resultaten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werden beloond met zijn eerste baan als student-assistent in Macro Economics. Vervolgens ging hij als intern aan de slag bij de Nederlandse Financierings Maatschappij voor Ontwikkelingslanden (FMO), een instelling dat financieringen levert aan bedrijven in ontwikkelingslanden.

Medio 2009 trad Reddingius in dienst bij de Haagse bank NIBC, waar hij eerst werkzaam was als Analyst en vervolgens als Associate voor het Industrials & Manufacturing sectorteam. Afgelopen maand besloot Reddingius om de bankensector na zo’n vijf jaar te verruilen voor de accountancy- en consultancybranche, met een functie bij Deloitte als resultaat.

Nieuws

Meer nieuws over