KplusV begeleidt innovatieve start-ups Noord-Holland

12 november 2011 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

KplusV gaat de komende periode via The Start-Up Network innovatieve start-ups uit Noord-Holland begeleiden. Het adviesbureau krijgt onder meer de taak om veelbelovend talent de juiste middelen en adviezen te geven zodat ze uit kunnen groeien tot een succesvolle onderneming.

SUN
The Start-up Network (The SUN) bestaat uit een groep ‘participanten’, waaronder kennisinstellingen, dienstverleners, ondernemers, financiers en informal investors. Het initiatief wordt gefinancierd door Gemeente Amsterdam, provincie Noord Holland, Agentschap NL en de participanten – met het budget kunnen zo’n 55 Noord-Hollandse innovatieve start-ups worden ondersteund bij onder meer het maken van een businessplan, strategiebepaling, fiscale vraagstukken en productontwikkeling. De innovatieve start-ups moeten zo vanuit optimale omstandigheden tot een succes uitgroeien. 

Doelgroep van SUN zijn jonge, innovatieve bedrijven in de creatieve industrie, ICT, nieuwe media en kennisgerichte zakelijke dienstverlening. Via onder andere trainingen, masterclasses en interventies stoomt The SUN innovatieve ondernemers in spe klaar voor een kansrijke carrière. 

KplusV - The Sun

Uitvoering
Voor de uitvoering van het project is KplusV in de arm genomen, een specialist in het bedenken, initiëren, opzetten en uitbouwen van regionale en/of thematische innovatienetwerken. KplusV zal de maatwerkadvisering verzorgen. Hierbij werkt het adviesbureau nauw samen met The SUN’s partners*, wat de start-ups een breed kennisnetwerk biedt om uit te putten op financieel, juridisch, fiscaal maar ook marketingtechnisch vlak. KplusV, dat gespecialiseerd is in organisatieadvies en ondernemen, heeft de afgelopen jaren meer dan 2.000 innovatieve starters geholpen. En hier zullen er de komende jaren alleen maar meer bijkomen.

*ABN Amro, ACE, Gemeente Amsterdam, Grant Thornton, KplusV, Link Design, Provincie Noord-Holland, Rabobank Amsterdam, Schut van de Ven, SOLV, Stadgenoot, VanLomanKempHoogstad, VanOoijen en Vodafone Nederland.