7 nieuwe vastgoedconsultants voor bbn adviseurs

07 juli 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

bbn adviseurs, een adviesbureau gespecialiseerd in het bouw- en vastgoedsegment, heeft zijn team uitgebreid met zeven adviseurs. Het gaat om Erik Koolwijk (onderhoud), Tom Petiet (huisvesting), Joost Bennekers (duurzaamheid), Justine Timmermans (projectmanagement), Bart Bisschops (portefeuille-management), Renoir Hooft en Dennis de Wolf (bouwkostenmanagement). 

Erik Koolwijk komt bij Burdock Group vandaan, waar hij werkzaam was als consultant voor klanten in onder meer bouwkunde en vastgoedontwikkeling. Joost Bennekers is duurzaamheids-manager en heeft voorheen als adviseur gewerkt voor Dutch Green Building Council en als milieuadviseur voor Innax (thans Cycle Systems Consultancy). Justine Timmermans heeft hiervoor gewerkt als junior bouwkundig adviseur bij Conserf, projectmedewerker bij Reliplan en projectassistent Girlsday 2014 bij VHTO, een landelijk adviesbureau dat zich richt op vrouwen in de techniek. 

bbn adviseurs

Bart Bisschops behaalde onlangs zijn Master of Science in Real Estate & Housing aan de Delft University of Technology. Tom Petiet studeerde tezamen met Bisschops af, maar zette de afgelopen jaren al wat voetstappen in de bouwwereld; als vastgoeddeskundige bij Woonzorg Nederland en als Management Support bij de European Federation for Living.

Renoir Hooft is sinds september 2013 al werkzaam bij bbn adviseurs als stagiair bouwkosten-management en zal nu als junior adviseur verder groeien in de functie. Dennis de Wolf was een jaar intern voordat hij aangenomen werd als junior bouwkostenmanager, waarbij hij onder andere onderzoek deed naar de mogelijke rol van bbn adviseurs bij ketenintegratie.