ICT-bedrijf ForeyeT wordt onderdeel van Conclusion

25 juni 2014 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

ForeyeT, een IT-dienstverlener uit Capelle aan den IJssel, heeft zich aangesloten bij de Utrechtse zakelijke dienstverlener Conclusion. ForeyeT wordt geïntegreerd binnen de Infrastructure Services business unit van Conclusion maar blijft naar de markt toe onder zijn eigen naam opereren.

ForeyeT is een specialist in het ontwikkelen en beheren van de volledige infrastructuur voor digital signage configuraties, hoogfrequent verbindingen en industriële ICT-netwerken. Het snelgroeiende bedrijf – afgelopen jaar behoorde het tot een van de FD Gazellen Top 100 – levert diensten voor bijvoorbeeld (automatische) omroepsystemen op treinstations, verkeerscentrales, vertrekinformatie op luchthavens en dynamische passagiersinformatie in de metro. Tot de klantenkring behoren onder meer ProRail, NS, Siemens en GVB Amsterdam.

Conclusion is met 1,700 professionals een van de grootste zakelijke dienstverleners van het land. Het adviesbedrijf is actief op de gebieden consultancy, ICT en outsourcing.

ICT-bedrijf ForeyeT wordt onderdeel van Conclusion

Digital Signage
Met de toevoeging van ForeyeT speelt Conclusion in op de grote kansen die liggen in de markt voor Digital Signage, een van de snelst groeiende segmenten binnen de ICT-industrie. Digital signage, ook bekend als narrowcasting, is de infrastructuur waarmee actuele informatie, nieuws, aanbiedingen of advertenties op schermen of masten getoond wordt. Door de toenemende digitalisering en drang naar informatie neemt de vraag naar deze dienstverlening en data in rap tempo toe. ForeyeT specialiseert zich in Digital Signage – zo beheert het bijvoorbeeld de complete infrastructuur van alle reis-informatieborden van de NS.

Andere gebieden waarin ForeyeT een sterke track record heeft opgebouwd zijn industriële ICT netwerken (netwerken met een grote capaciteit dien in zware omstandigheden blijven functioneren) en hoogfrequent techniek (technologie die draadloze verbindingen zoals GSM, draadloze televisie en Wi-Fi realiseert). “ForeyeT voegt bijzondere kennis aan ons palet van dienstverlening toe en verrijkt de domeinkennis in het rail-segment. Conclusion en ForeyeT versterken elkaar wederzijds,” aldus Murat Kiran, mede-oprichter van Conclusion.

Samenwerken
ForeyeT gaat binnen Conclusion nauw samenwerken met de overige werkmaatschappijen actief op het gebied van IT-dienstverlening, waaronder Conclusion FIT, Migration Match, Unacle, AMIS, Conclusion ICT Projects, First8 en Xtensional.