Opleidingen van You Improve Cedeo gecertificeerd

27 juni 2014 Consultancy.nl

De Stichting Cedeo heeft na een uitgebreid klanttevredenheidsonderzoek de bedrijfsopleidingen van You Improve Cedeo gecertificeerd. De opleidingen van de het advies- en opleidingsbureau uit Tilburg zijn gemiddeld met een 8,7 gewaardeerd.

Nederland telt zo’n 8.500 commeriële opleidingsinstituten die een veelvoud aan maatwerk- en open opleidingen aanbieden. Om het kaf van het koren te scheiden heeft Cedeo een certificering in het leven geroepen die alleen wordt toegekend aan opleidingsinstituten die aan diverse kwaliteitseisen voldoen. Zo toetst Cedeo op verschillende kwantitatieve en kwalitatieve criteria, waaronder kwaliteit, continuïteit en bedrijfsgerichtheid. Ook wordt scherp gekeken naar de klanttevredenheid over de verschillende stappen in het voor-, uitvoerings-, en natraject. Hier geldt als minimum dat teminste 80% van de opdrachtgevers ‘tevreden’ tot ‘zeer tevreden’ moet zijn over de dienstverlening. Momenteel beschikken circa 800 opleidingsinstellingen over een Cedeo-certificering. 

You Improve - Cedeo

Eerder dit jaar besloot ook You Improve, het voormalige VLDV, om een Cedeo-certificering aan te vragen. Met succes, want met een gemiddelde klanttevredenheid van 8,7 op een schaal van 10 komt het Tilburgse managementbureau ruimschoots boven de norm. Aspecten waar You Improve sterk scoort zijn onder meer de betrokkenheid, de prettige samenwerking, het snelle schakelen, de kennis van zaken, de flexibiliteit, het luisteren naar de klant en de kwaliteit van de trainers.

Cedoe noemt ook enkele verbeterpunten. “De communicatie tussen bedrijf, adviesbureau en opleidingsinstituut kan wel wat beter, en You Improve moet erop letten dat ze geen onrealistische doelen stellen,” aldus de instelling. You Improve laat in een reactie weten de komende maanden actief aan de slag te gaan met de verbeterpunten.

Nieuws

Meer nieuws over