Adviesbureau Salveos versterkt met Mark Rozendal

27 juni 2014 Consultancy.nl

Salvéos Management Consultancy, een adviesbureau uit Oosterbeek, heeft het adviesteam versterkt met Mark Rozendal. De adviseur gaat vanaf volgende maand aan de slag bij Salvéos.

Rozendal begeeft zich al bijna 20 jaar op het snijvlak van ICT en klantvraag. Nadat hij aan de Hogeschool van Arnhem zijn Bachelor Informatica behaalde, startte hij als helpdeskmedewerker voor verschillende opdrachtgevers onder TAS Top Talent. Daar groeide hij verder tot Novellbeheerder. Nadat TAS begin 2000 werd overgenomen door PinkRoccade verhuisde Rozendal mee naar zijn nieuwe werkgever. In de volgende jaren bij PinkRoccade groeide hij – met inmiddels een diploma Post HBO Bedrijfskunde op zak – uiteindelijk door tot Projectmanager. 

Medio 2005 maakte hij de overstap naar zorginstelling de Gelderse Roos, waar hij aan de slag ging als projectmanager. Hier implementeerde hij het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) en ontwikkelde hij in samenwerking met verschillende GGZ instellingen de Regionale Zorg Monitor, waarbij cliënten gevolgd worden door het afnemen van elektronische vragenlijsten via internet. 

Mark Rozendal - Salveos

Begin 2008 verruilde Rozendal de zorgsector voor de consultancybranche en trad hij in dienst bij M&I Kompas*. Daar was hij betrokken bij diverse projecten op het snijvlak van business en ICT, waaronder bij Stichting Fatima, IrisZorg en De Parnassia Groep. De afgelopen jaren werkte hij als projectmanager bij Ayton, een specialist op het gebied van personeelsplanning en automatisering in de zorgbranche. 

Per 1 jul heeft Rozendal zich verbonden aan Salvéos Management Consultancy. 

* M&I Kompas is medio 2010 overgenomen door Verdonk, Klooster & Associates.

Nieuws

Meer nieuws over