Rob Kwaijtaal nieuwe Algemeen Directeur You Improve

03 maart 2014 Consultancy.nl

Organisatieadviesbureau You Improve heeft Rob Kwaijtaal begin deze maand benoemd tot Algemeen Directeur. Kwaijtaal maakt de overstap van bakkerijorganisatie Bakkersland, waar hij de afgelopen jaren een managementfunctie bekleedde.

You Improve (voorheen VLDV, Van Lente & De Vos) heeft sinds de doorstart een aantal maanden geleden ambitieuze plannen aangekondigd. Het Tilburgse adviesbureau wil een topspeler worden in Europa op het gebied van continu verbeteren (Lean, Six Sigma, TPM, TQM, WCM en Operational Excellence). Om dit in de praktijk te realiseren besloten de oprichters en aandeelhouders Dirk Jan van Lente en Patrick de Vos om een nieuwe algemeen directeur aan te trekken.

Rob Kwaijtaal - You Improve

De keuze is gevallen op de 46-jarige Rob Kwaijtaal. Hij begon zijn carrière nog tijdens zijn Masters studie, Industrial Management, aan de University of Glasgow als Manager Production Engineering bij PowerPacker. Vervolgens heeft hij diverse operationele functies bij Heineken vervult. Na zijn loopbaan in de Food & Beverage industrie, ging hij aan de slag als Director Operations bij Trespa International, om in 2011 weer in de voedingsmiddelen terug te keren als Directeur Operations bij bakkerijketen Bakkersland. In al deze functies deed hij veel ervaring op met Operational Excellence en met leidinggeven aan middelgrote tot grote organisaties.

“Qua profiel past Kwaijtaal uitstekend bij de groeiplannen van You Improve,” aldus Van Lente en De Vos. “Zijn uitgebreide kennis van Operational Excellence en ervaring met leidinggeven maken hem de juiste persoon om You Improve door te laten groeien tot de top in Europa.”

Kwaijtaal zal bij You Improve de dagelijkse leiding in handen krijgen van de circa 20 adviseurs en trainers van het adviesbedrijf. Aan hem de taak om de (internationale) groeiambities waar te maken.

Nieuws

Meer nieuws over