Golftoernooi Deloitte Ladies Open vandaag van start

23 mei 2014 Consultancy.nl

Vandaag gaat het Deloitte Ladies Open gaat van start met 126 deelneemsters. Nederland wordt vertegenwoordigd door zeven Nederlandse golfsters, waaronder Christel Boeljon als favoriet. Het golftoernooi wordt dit jaar voor de 20ste keer op Nederlandse bodem gehouden. 

Deloitte Ladies Open
Het Deloitte Ladies Open maakt onderdeel uit van de Ladies European Tour, het hoogste professionele circuit voor vrouwelijke golfers in Europa. Het toernooi, met een prijzengeld van €37.500 voor de nummer 1, speelt zich af bij golfclub The International in Amsterdam. De 126 professionals spelen in een flight van drie speelsters 18 holes. 

Deloitte - Ladies open

Christel Boeljon
Favoriet en ambassadrice van het toernooi Christel Boeljon doet ook dit jaar weer mee: “Ik hoop het Deloitte Ladies Open een keer te winnen en als het even kan natuurlijk dit jaar.” In totaal doen zeven Nederlandse dames mee met het toernooi, waaronder de professionals Mette Hageman en Chrisje de Vries. Vier amateurs wagen zich ook aan de Ladies Open: Anne van Dam, Ileen Domela Nieuwenhuis, Dewi Weber en Charlotte Puts. 

Partnership
Accountants- en adviesbureau Deloitte is sinds 2010 partner van het Deloitte Ladies Open en titelsponsor voor de 4e keer dit jaar. CEO Peter Bommel is enthousiast over het sponsorship: “Sport is belangrijk voor Deloitte. Een van de belangrijke en mooie zaken in golf is het sociale aspect. Met je klanten, je collega's de baan in gaan en proberen een mooie dag te beleven. Er zijn een paar dingen die je nodig hebt om ook goed te scoren: concentratie, focus, strategisch denken, off course management zoals dat in golf heet, en resultaatgericht handelen. Elementen die ook heel goed bij de denk- en werkwijze van Deloitte passen. Daarom is golf een mooie sport om ons mee te associëren.”

Nieuws

Meer nieuws over