Enigma Consulting partner van treasury specialist BELLIN

17 november 2013 Consultancy.nl

Enigma Consulting is officieel gecertificeerd partner geworden van BELLIN, een software aanbieder op het gebied van corporate treasury management. Als onderdeel van de overeenkomst zal Enigma BELLIN producten gaan aanbieden op de Nederlandse markt, waarbij de focus zal liggen op het gebied van consulting, software oplossingen en support. 

Enigma Consulting werd opgericht in 1997 en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot 60+ consultants, gevestigd in Zeist. Het in Duitsland gevestigde BELLIN biedt treasury management oplossingen aan ongeveer 300 klanten en hun 15.000 gebruikers. 

Het partnership tussen de twee organisaties is niet geheel nieuw. De afgelopen jaren werkten Enigma Consulting en BELLIN al eerder samen – Enigma Consulting adviseerde diverse klanten op het gebied van treasury management en ondersteunde met de implementatie van BELLIN oplossingen. Op basis van de succesvolle samenwerking hebben de organisaties nu besloten om hun partnership te formaliseren. 

FOTO BELLIN EN Enigma Consulting 

“Wij zijn verheugd met de ondersteuning van een uitstekend bekend staande specialist, die haar succes heeft opgebouwd door middel van expertise op het gebied van betalingsverkeer. Enigma is voor ons een ideale partner voor Nederland, een strategische markt voor BELLIN, zegt Martin Bellin, oprichter en Managing Director van BELLIN.“ 

“Onze samenwerking met BELLIN is een belangrijke stap voor Enigma om haar pakket van adviseringen oplossingen op de zakelijke markt uit te breiden. Bedrijven zijn meer en meer op zoek naar integratie van hun financiële processen om uiteindelijk risico’s beter te kunnen managen en hun cashmanagement proces te optimaliseren. Wij zijn overtuigd dat BELLIN met tm5 (‘Treasury Matters’ oplossing) een grensverleggende oplossing aanbiedt die perfect past bij de huidige behoeften van een groot aantal van onze zakelijke klanten”, zegt Paul Jans, Managing Director van Enigma Consulting.

Nieuws