Cure4 koopt zorgoutsourcing specialist Accounting4Care

01 november 2013 Consultancy.nl

Zorgadviesbureau Cure4 heeft Accounting4Care overgenomen, een bedrijfsonderdeel van KEI dat outsourcing diensten levert aan zorginstellingen. Met de overname van het shared service center breidt Cure4 zijn bestaande consultancy en interim ook met outsourcing dienstverlening. 

Accounting4Care biedt kleine en middelgrote zorgorganisaties een efficiënte oplossing voor het interne administratieproces. Cure4 is specialist op het gebied van organisatieadvies en controlling. Het adviesbedrijf richt zich exclusief op de zorgmarkt, waaronder de sectoren ziekenhuiszorg, GGZ, verpleging en verzorging, thuiszorg, jeugdzorg en gehandicaptenzorg. 

Verzorgingstehuis - Cure4

In een persbericht laat Cure4 weten dat de overname voor zowel cure als care klanten “nieuwe kansen en voordelen” oplevert. Zo wordt de dienstverlening verdiept met outsourcingadvies en kunnen klanten nu ook hun zorgprocessen uitbesteden aan Cure4. 

“De overname van Accounting4Care was voor ons een logische keuze. De bestaande systemen en processen sluiten sterk aan bij die van Cure4. Daarnaast zorgt de kennis en ervaring van outsourcing in de langdurige zorg van Accounting4Care voor toegevoegde waarde binnen ons outsourceteam”, aldus Jeroen Schenk en Dries van Acker, Managing Partners van Cure4.

Nieuws

Meer nieuws over