Andrew Tarver CEO van financial services specialist Capco

18 juli 2011 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Financial services specialist Capco heeft Andrew Tarver benoemd tot de nieuwe Managing Director van zijn UK business unit. De vijfendertig jaar oude Tarver was voorheen Partner binnen Capco’s Capital Markets team. Het voormalige landenhoofd, Ismail Amla, is gepromoveerd tot leider van de Noord-Amerikaanse praktijk. 

Andrew Tarver heeft meer dan 12 jaar ervaring in financial services consultancy en werkte voor tier-1 klanten binnen de kapitaalmarkt. Hij voegde zich in 2010 bij Capco – daarvoor was hij werkzaam voor Accenture, waar hij Partner was binnen de Capital Markets praktijk van de organisatie. Bij beide consultingorganisaties heeft hij ruime ervaring opgedaan met het begeleiden van grote transformaties op het gebied van target operating models, bedrijfsprocessen, technologie en change management. 

Andrew Tarver (bijlage) 

“Ik ben verheugd dat ik gevraagd ben om Capco’s UK business te leiden. We verenigen het meest innovatieve gedachtegoed in al onze diensten, waaronder de implicaties van mobiel bankieren, social networking, en creatieve oplossingen om om te gaan met verandering in wet- en regelgeving. Zo zorgen we ervoor dat klanten de allerbeste oplossingen krijgen, geleverd door het beste talent binnen de industrie,” zegt Andrew Tarver. 

Peter Schurau, CEO van Capco’s Europese business, voegt toe: "Ik kijk er naar uit om nauw samen te werken met Andrew om Capco’s UK aanbod verder te ontwikkelen. Bij Capco belonen we uitmuntendheid ongeacht leeftijd en Andrew’s benoeming als UK CEO weerspiegelt de significante bijdrage die hij reeds heeft geleverd aan de organisatie”.