Wim Lukaart versterkt Aeternus als associate partner

05 januari 2014 Consultancy.nl

Wim Lukaart heeft zich per 1 januari als associate partner verbonden aan Aeternus. Hij maakt de overstap van accountants- en adviesorganisatie acconavm, waar hij werkzaam was als Managing Director van de Corporate Finance praktijk. Bij Aeternus wordt hij vanuit Breda verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de activiteiten in Zuid-Nederland. 

Lukaart heeft jarenlange ervaring op het gebied van corporate finance, accountancy en financiële advisering. De afgelopen 6 jaar was hij directeur Corporate Finance bij acconavm. Daarvoor vervulde Lukaart diverse financiële en directie functies in het bedrijfsleven (o.a. Lamb Weston Meijer, Philip Morris). Ook heeft hij jarenlang gewerkt binnen de adviesbranche, naast acconavm werkte hij voor EY (2 jaar) en Arthur Andersen (5 jaar). In 2013 heeft hij zijn Master behaald in Business Valuation aan de TiasNimbas Universiteit van Tilburg.

Wim Lukaart - Aeternus

“Het geeft veel energie om aan- en verkoopprocessen te begeleiden maar ook op te treden als partij- danwel onafhankelijk adviseur voor de rechtspraak, de advocatuur, financiële dienstverleners en natuurlijk bedrijven en instellingen. In al deze vormen van dienstverlening is het mijn drive om waarde te creëren voor de klant!”

Nieuws