Mandy van Meurs versterkt team van Bright & Company

08 september 2013 Consultanccy.nl

Consultancybureau Bright & Company heeft de gelederen vertrekt met Mandy van Meurs. Zij is afkomstig van branchegenoot Quintop, waar ze het afgelopen jaar werkzaam was als HR consultant. Bij Bright & Company gaat Van Meurs zich richten op HRM advisering. 

Mandy van Meurs (1985) heeft gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam, waar zij in 2008 de Bachelor ‘Organisatiewetenschappen’ cum laude afrondde. Na een kort uitstapje, waarin deze van origine bèta-dame haar Engelse talenknobbel heeft ontwikkeld op een gerenommeerde Internationale school in Australië, heeft Van Meurs haar studie vervolgd en is in 2010 met genoegen afgestudeerd in de Master ‘Business Administration’. 

Mandy van Meurs - Bright & Company

Ze begon haar carrière bij KLM, waar ze aan de slag ging als Junior HR Project Manager en vervolgens HR Project Manager. Zij heeft binnen de luchtvaarmaatschappij onderzoek gedaan naar het wederzijdse vertrouwen tussen Air France en KLM collega's net na de omvangrijke fusie. In haar rol als HR Project Manager heeft zij daar bovendien aan de wieg gestaan van de thema’s als HR Analytics en Het Nieuwe Werken. In 2012 maakte Van Meurs de overstap naar de adviesbranche. Als HR Management Consultant bij Quintop werkte ze het leeuwendeel van haar tijd voor Shell, waar ze de rol van implementatie coördinator bekleedde op een mondiaal project.

Begin deze maanden besloot Van Meurs om Quintop te verruilen voor Bright & Company, een specialist op het gebied van HR-vraagstukken. “De werkwijze van Mandy kun je typeren als mensgericht, analytisch en aanstekelijk enthousiasmerend. Haar passie voor het HR-vak is gebaseerd op een fascinatie voor groepsdynamiek. Zij haalt voldoening uit het creëren van synergie binnen teams wat maakt dat onhaalbare doelstellingen toch realiseerbaar worden” aldus Bright & Company over zijn nieuwste aanwinst.

Nieuws