Deloitte en Protiviti alumnus naar Sia Partners in VS

15 april 2014 Consultancy.nl

Sia Partners heeft in de VS de gelederen versterkt met Michael Bailey, die vorige maand benoemd werd tot partner. Hij maakt de overstap van Bank of America / Merrill Lynch, waar hij de functie van Managing Director bekleedde. Bij Sia Partners wordt Bailey vanuit het kantoor in New York verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de Banking praktijk. 

Michael Bailey
Voor zijn overstap naar Sia Partners werkte Michael Bailey onder meer ruim twee jaar voor Bankof America / Merrill Lynch als een Senior Finance Executive. Daarvoor werkte hij ruim vier jaar voor de UBS Investment Bank als Head of Global Valution Control. Verder was hij ruim een jaar Managing Director van de Financial Risk Solutions tak bij Protiviti. Het grootste gedeelte van zijn loopbaan werkte hij bij Deloitte, waar hij begon als Senior Consultant en in 9 jaar tijd uitgroeide tot Manager, Senior Manager en uiteindelijk Principal. Bailey heeft ruime ervaring in ondermeer controlling, risk management en bedrijfswaarderingen. 

Sia Partners
Afgelopen maand besloot Bailey zich bij de New Yorkse vestiging van Sia Partners te voegen, een internationaal management consultancy bureau dat zich specialiseert binnen de energiesector en financiële dienstverlening. Bij het adviesbureau zal Bailey zich vooral richten op het verder uitbouwen van de Noord-Amerikaanse Banking service line.

Nieuws