Jan-Willem Ditters Director bij M&A kantoor Rembrandt

21 april 2014 Consultancy.nl

Rembrandt Fusies & Overnames, een corporate finance bureau dat onderdeel is van de Rabobank, heeft onlangs Jan-Willem Ditters benoemd tot Director. Ditters heeft een ruime financiële expertise en kennis op het gebied van fusies- en overname transacties, met name binnen de ICT sector. Ditters zal met het partnerteam gezamenlijk aan het hoofd staan van het internationale netwerk en de internationale praktijk.

Jan-Willem Ditters studeerde bedrijfseconomie aan de Universiteit van Groningen. Na het behalen van zijn Mastertitel begon Ditters zijn loopbaan bij accountants- en adviesorganisatie BDO waar hij ruim 7 jaar werkte binnen de Corporate Finance praktijk. In 2003 besloot hij de overstap te maken naar Rembrandt Fusies & Overnames.

Jan Willem Ditters - Rembrandt


Ditters werkt inmiddels 11 jaar voor Rembrandt F&O (in zijn laatste rol als Senior Manager) en is recentelijk benoemd tot Director. Gedurende zijn loopbaan, heeft de fusie- en overname adviseur een ruime ervaring opgedaan op het gebied van bedrijfswaarderingen, financieringsvraagstukken, financial modelling en internationale deals. Gezien zijn voorkeur voor de ICT branche richtte zijn fusie- en overname expertise zich de afgelopen jaren zich met name op het IT-segment.

Rembrandt F&O biedt MKB-klanten organisatorisch-, persoonlijk-, financieel- en fiscaal advies op het gebied van bedrijfsoverdrachten en fusies & overnames. De organisatie valt onder de Rabobank Groep.

Nieuws

Meer nieuws over