Margot van Giersbergen versterkt HR bureau Quintop

08 januari 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Margot van Giersbergen heeft begin dit jaar de gelederen van Quintop Management Consultants versterkt. Van Giersbergen is afkomstig van Palladyne, waar ze de afgelopen 2,5 jaar werkzaam was binnen de HR-afdeling. Bij het Utrechtse adviesbureau gaat Van Giersbergen zich richten op een breed scala van HR-consultancy dienstverlening.

Na het afronden van een Bachelor in Human Resource Management aan de Universiteit van Tilburg rondde Van Giersbergen met succes en Master in Arbeidspsychologie af aan dezelfde academische instelling. Ze liep stage bij werving en selectie bureau WORQ Recruitment en bij de Koninklijke Landmacht. Tussendoor werkte ze ook nog parttime voor verzekeraar Interpolis.

In september 2011 begon Van Giersbergen haar loopbaan bij Palladyne, een internationaal asset management specialist gevestigd in Nederland. Na het doorlopen van een traineeship programma werd ze vervolgens aangesteld als HR Officer. In deze functie was Van Giersbergen betrokken bij onder de ontwikkeling van arbeidsvoorwaarden, het faciliteren van de performance management cyclus en learning & development. Ook was ze betrokken bij de uitvoering van diverse HR projecten.