Otto van 't Loo start als Programma Manager bij Turner

18 april 2014 Consultancy.nl

Otto van ‘t Loo heeft afgelopen maand de gelederen versterkt van Turner, waar hij aan de slag gaat als programma manager Financial Services. Van ‘t Loo was de laatste negen jaar werkzaam als zelfstandig management consultant en projectmanager.

Van ’t Loo behaalde een MBA in bedrijfseconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Hij begon zijn loopbaan bij Gemini Consulting (tegenwoordig Capgemini Consulting) waar hij in zijn laatste rol actief was als Managing Consultant. In 2002 maakte hij de overstap naar interactief marketing bureau Agency.com (inmiddels Designory) waar hij ruim 1,5 jaar werkte als onder andere Vice President Delivery en Client Partner Benelux. De afgelopen negen jaar werkte Van ’t Loo als zelfstandig management consultant en programma manager.

Otto van t Loo - Turner

Tijdens zijn loopbaan deed Van ’t Loo ruime ervaring op binnen onder meer de financiële, zorg en automotive sectoren en was hij betrokken bij projecten voor bijvoorbeeld Rabobank, Bouwfonds, ABN AMRO, Fortis, MeesPierson, Google en Pon Automotive. Vanuit een inhoudelijk oogpunt ligt de focus van Van ’t Loo op operational excellence, post merger integration en new business development.

Zijn expertise gaat Van ’t Loo nu inzetten bij Turner, een strategie implementatiespecialist uit Leusden. In zijn nieuwe rol zal hij zich richten op vraagstukken op het snijvlak van programmamanagement en finance. Van 't Loo kies voor Turner vanwege de opdrachten die een combinatie zijn van inhoudelijke-en veranderkundige vraagstukken. Daarnaast trekt het werken in teamverband, het ontwikkelen van professionals en het samen bouwen aan proposities voor opdrachtgevers hem aan.

Nieuws

Meer nieuws over